LikiCollect: automatisch incasseren

Conservatoir beslag: Speciale zaken vragen om speciale aandacht
Yorick
info@likifin.nl

Tijdens jouw tukkie versturen wij een Tikkie!

Lekker snel en zonder gedoe je onbetaalde rekening automatisch incasseren is vanaf nu appeltje-eitje. Met LikiCollect kun je op ieder moment van de dag (of nacht) een dossier starten.

LikiCollect is incasseren zonder kostenrisico.

Automatisch incasseren tegen een vast tarief

Al die kleine factuurtjes bij elkaar opgeteld is toch best veel geld. LikiCollect incasseert tegen een vast laag tarief. Dat is duidelijk en jouw klant blijft klant.

LikiCollect is het volledig geautomatiseerde incassosysteem. Regelingen-robot, iDEAL-links, tekstberichten, vriendelijke reminders en een bedankje nadat er betaald is; alles is vanzelfsprekend en inbegrepen bij LikiCollect. Dus als jij een tukkie doet, sturen wij een Tikkie.

Voor het versturen van veel en relatief lage facturen

LikiCollect is er voor partijen die veel, relatief lage facturen sturen naar consumenten. Je wil dan niet dat de kosten van jouw incassopartner veel hoger uitvallen dan de niet betaalde rekening. Daarom spreken we van te voren een laag kostenbedrag met elkaar af die we maximaal in rekening brengen bij jouw klant. Zo blijft jouw klant nog steeds klant, en worden de problemen niet groter. Lukt het niet? Dan betaal jij niks.

LikiCollect werkt voor veel bibliotheken, sportscholen, nutsbedrijven, onderwijsinstellingen en telecombedrijven. Daarnaast werkt LikiCollect voor kleine en middelgrote ondernemers via API-koppelingen in een aantal boekhoud-softwarepakketten.

Wil je weten wat LikiCollect voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

LikiFin in cijfers

Dagelijks:

iDEAL-betalingen
0
Gerobotiseerde handelingen
0
nieuwe QR-codes
0

Maandelijks:

succesvolle betaalplannen
0
bedankjes bij tijdige betaling
0
contactmomenten
0

Jaarlijks:

deurwaarders huisbezoeken
0
verwerkte dossiers
0
digitaal gestart en afgewerkt
0

Laatste nieuwtjes en artikelen

Lorem ipsum dolor somit. Entrada pono mohort.

Vaak is het geen keuze om niet te betalen, soms wel. Door uw situatie beter te begrijpen, kunt u beter bepalen in welke termijnen u gaat betalen.

Lorem ipsum dolor somit. Entrada pono mohort.

LikiFin helpt mensen die een betalings-achterstand hebben. Met deze 5 tips weet je te voorkomen dat je in zo’n vervelende situatie terechtkomt.

Lorem ipsum dolor somit. Entrada pono mohort.

Als je bij ons een dossier hebt dan kun je geld overmaken. Log in te betalen.

Persoonlijke aanpak

Vaak is het geen keuze om niet te betalen, soms wel. Door jouw situatie te begrijpen kunnen we samen bepalen in welke termijnen je kunt betalen.

LikiFin en Coronavirus

Heb je door de gevolgen van het Coronavirus te maken met verlies aan inkomsten? Vraag aan ons of uitstel van betaling mogelijk is.

9+ klantbeleving

Het merendeel van de mensen waarmee wij contact hebben zitten in een vervelende situatie. We doen er alles aan om een oplossing te vinden die past bij hun situatie.

Inloggen

Gewoon, met je inlogcode en wachtwoord. Die vind je in het bericht dat je van ons hebt ontvangen.

Wil je betalen zonder in te loggen? Klik op de oranje knop.

Dit komt vanaf een zakelijke pagina