Voorheen Van Es Gerechtsdeurwaarders & Incasseerders

Stage voor studenten Sociaal Juridische Dienstverlening

LikiFin heeft twee stageplekken voor studenten Sociaal Juridische Dienstverlening of Rechten

Functie-eisen

Opleidingsniveau: HBO
Dagen per week: 4 of 5 dagen
Duur: 5 tot 12 maanden
Start: september 2021
Stagesoort: Meewerkstage (je bent derde- of vierdejaars student)
Stagevergoeding: In overleg

Hoe ziet een stage bij LikiFin eruit?

Binnen ons kantoor in Rotterdam Centrum hebben we een speciaal team die de debiteuren op zoveel mogelijke manieren helpt. In dit team ga je meedraaien. Samen met de betrokkene creëert het team overzicht en inzicht in hun financiële situatie. We stellen samen met de debiteur een maandbegroting op, kijken naar wat de hoogte van de schuld is en daarna berekenen we wat de afloscapaciteit is. In overleg met de debiteur sturen wij betrokkene door naar een schuldhulpinstantie.

Tijdens je werkzaamheden houd je onze missie in gedachten. Dat betekent dat je écht in gesprek gaat met debiteuren, actief luistert en de kern van het probleem achterhaalt. Samen met de debiteur kom je tot een gepaste oplossing, bied je de helpende hand en bouw je aan een financieel gezonde toekomst.

Dagelijks overleg je met collega’s over de werkzaamheden die je gaat verrichten. Je gaat ook aan de slag met het behandelen van post en e-mails, het plannen van ambtshandelingen en het verstrekken van informatie en advies aan debiteuren, opdrachtgevers en andere partijen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken twee derde- of vierdejaars HBO-studenten Sociaal Juridische dienstverlening of Rechten, die goed kunnen luisteren en duidelijk kunnen communiceren. Daarnaast is het van belang dat je als student beschikt over een goed inlevingsvermogen en laat je je niet snel van je stuk brengen.

Wij bieden een interessante stage waarin jij ervaring kan opdoen en je vaardigheden kan ontwikkelen met goede begeleiding in een informele werkomgeving. Ons kantoor is goed bereikbaar met openbaar vervoer en je ontvangt maandelijks een stagevergoeding.

De helpende hand bij betaalachterstand

Wij worden gelukkig wanneer betaalachterstanden snel zijn opgelost. Om dit voor elkaar te krijgen ontwikkelen we slimme, geautomatiseerde oplossingen. Oplossingen waarbij we kijken naar de menselijke maat.

LikiFin is een FinTech die mensen de helpende hand biedt door een manier van betalen te vinden die past bij hun situatie. Of het nu een betaling ineens is, een gespreide betaling of misschien iets later, achter iedere betaalachterstand zit een persoonlijk verhaal.

Bouw je met ons mee?

Bij LikiFin is elk persoon welkom om te reageren. Ons recruitment is actief tegen discriminatie en racisme. We zijn ons bewust van de negatieve invloed van onze vooroordelen. Daarom kun je bij ons anoniem solliciteren als je dat wilt. Zo proberen we alle aanmeldingen gelijk en inhoudelijk te behandelen.

We nodigen je van harte uit om te solliciteren. Jouw CV en motivatie kun je onder invullen of sturen naar sollicitaties@likifin.nl ter attentie van Margit Pijl.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 128 MB.
   • * verplichte velden

   • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   Inloggen

   Gewoon, met je inlogcode en wachtwoord. Die vind je in het bericht dat je van ons hebt ontvangen.

   Wil je betalen zonder in te loggen? Klik op de oranje knop.

   Dit komt vanaf een zakelijke pagina