Stage voor studenten Sociaal Juridische Dienstverlening of Rechten

LikiFin zoekt enthousiaste stagiaires HBO Sociaal Juridische Dienstverlening of HBO Rechten. Als stagiaire binnen ons kantoor ga je je niet alleen bezig houden met het gehele incassoproces, maar kijk je verder! Je vindt persoonlijk contact belangrijk en je vindt het een uitdaging om samen met de klant-debiteur tot een goede afspraak te komen. Wil je daarnaast ook nog stage lopen in een team met gezellige collega’s? Dan zoeken wij jou!

Functie Stagiair
Opleidingsniveau HBO
Dagen per week 4 dagen
Duur 5 à 6 maanden of langer
Stagesoort Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Ingangsdatum september 2024


Wat ga je doen

Dagelijks zal je met collega’s overleggen welke werkzaamheden je gaat verrichten. Je gaat onder andere aan de slag met het behandelen van post, het plannen van ambtshandelingen en het verstrekken van informatie en advies aan debiteuren, opdrachtgevers en andere partijen. Je gaat écht in gesprek met klant-debiteuren, luistert actief en achterhaalt de kern van het probleem. Samen met de klant-debiteur kom je tot een gepaste oplossing en bouw je aan een financieel gezonde toekomst.

Wie zoeken wij

Wij zoeken derde- of vierdejaars HBO studenten Sociaal Juridische dienstverlening of Rechten, die goed kunnen luisteren en duidelijk kunnen communiceren. Daarnaast is het van belang dat je als student beschikt over een goed inlevingsvermogen en laat je je niet snel van je stuk brengen.

Wij bieden een interessante stage waarin jij ervaring kan opdoen en je vaardigheden kan ontwikkelen met goede begeleiding in een informele werkomgeving. Ons kantoor is goed bereikbaar met openbaar vervoer en je ontvangt maandelijks een stagevergoeding.

De helpende hand bij betaalachterstand

De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan een modernisering van onze aanpak. LikiFinis een FinTech die mensen de helpende hand biedt door een manier van betalen te vinden die past bij hun situatie. Achter iedere betaalachterstand zit een persoonlijk verhaal.

Geïnteresseerd?

Dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Jouw CV en motivatie kun je sturen als PDF bestand naar sollicitaties@likifin.nl ter attentie van Margit Pijl.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 256 MB.
   • * verplichte velden

   • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   Inloggen

   Gewoon, met je inlogcode en wachtwoord. Die vind je in het bericht dat je van ons hebt ontvangen.

   Wil je betalen zonder in te loggen? Klik op de oranje knop.

   Dit komt vanaf een zakelijke pagina