BetaalRisicoScan

BetaalRisico-Scan

We gaan er vanuit dat je als ondernemer niet bewust een achterstallige betaling hebt. Achter iedere betaalachterstand zit namelijk een verhaal. Heb je zakelijk één of meerdere openstaande rekeningen, maar kan of wil deze niet betalen? Met de Betaalrisicoscan zie je in een paar klikken welke risico’s je loopt.

Mijn situatie

Betaalrisicoscan

Betaalrisicoscan

Je hebt één of meerdere openstaande rekeningen, maar kan of wil deze niet betalen? Check dan wat de juridische gevolgen kunnen zijn, en welke oplossingen daarvoor zijn. Vaak is het geen keuze om niet te betalen, soms wel. Door jouw situatie beter te begrijpen, kan je beter bepalen in welke termijnen je gaat betalen. Met de Betaalrisicoscan zie je welke risico’s je wel of niet neemt, en welke manier van betalen het beste bij jouw situatie past. 

Heb je een openstaande rekening? Check wat de juridische gevolgen kunnen zijn.

Als je openstaande rekeningen hebt, dan kan het zijn dat je deze niet kan of wilt betalen. In welke situatie je ook zit, met de Betaalrisicoscan zie je welke risico’s je wel of niet neemt, en welke manier van betalen het beste bij jouw situatie past.

Inloggen

Gewoon, met je inlogcode en wachtwoord. Die vind je in het bericht dat je van ons hebt ontvangen.

Wil je betalen zonder in te loggen? Klik op de oranje knop.

Dit komt vanaf een zakelijke pagina