Voorheen Van Es Gerechtsdeurwaarders & Incasseerders

Incassomedewerker (0,8 – 1 fte)/Medewerker Klantcontact

Hoe ziet jouw dag als onze nieuwe collega eruit?

Je komt op kantoor, checkt je e-mail en je bespreekt met jouw collega’s welke werkzaamheden je vandaag gaat verrichten. Je gaat onder andere aan de slag met het behandelen van post/e-mails, het plannen van ambtshandelingen en het opstellen van exploten. Daarnaast heb je veelvuldig telefonisch contact met debiteuren, opdrachtgevers en andere partijen. Je gaat  écht in gesprek, luistert actief en je achterhaalt de kern van het probleem. Samen kom je tot een oplossing en bouw je aan een financieel gezonde toekomst voor iedereen. Je maakt hierbij gebruik van je creativiteit om binnen de gestelde kaders naar oplossingen te zoeken voor zowel debiteur als opdrachtgever.

Wat verwachten we van jou?

Als incassomedewerker/medewerker klantcontact bij Likifin ben je niet alleen bezig met het incasseren van openstaande vorderingen, maar kijk je verder! Je vindt persoonlijk contact belangrijk en je vindt het een uitdaging om samen met de debiteur tot een goede afspraak te komen. Wil je hiernaast ook nog werken in een team met gezellige collega’s? Dan zoeken wij jou!

De ideale kandidaat kan goed luisteren en duidelijk communiceren. Daarnaast heb je een goed inlevingsvermogenen laat je je niet snel van je stuk brengen.. Als je al ervaring hebt met het incasseren van vorderingen of debiteurenbeheer dan is dat handig maar niet noodzakelijk.

Helpende hand bij betaalachterstand

Wij worden gelukkig wanneer betaalachterstanden snel zijn opgelost. Om dit voor elkaar te krijgen ontwikkelen we slimme, geautomatiseerde oplossingen. Oplossingen waarbij we kijken naar de menselijke maat.

Likfin is een FinTech bedrijf die mensen de helpende hand biedt door een manier van betalen te vinden die past bij hun situatie. Of het nu een betaling ineens is, een gespreide betaling of misschien iets later, achter iedere betaalachterstand zit een persoonlijk verhaal.

Dit is wat we je te bieden hebben

We hebben bij LikiFin een prettige, informele werksfeer waar hardwerkende en gemotiveerde mensen zich thuis voelen. Het salaris van een Incassomedewerker is mede afhankelijk van jouw relevante werkervaring. Verder hebben we 26 vakantiedagen, een pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en een dertiende maand (resultaat afhankelijk).

Solliciteren?

Jouw CV en motivatie kun je onder invullen of sturen als PDF bestand naar sollicitaties@likifin.nl ter attentie van Margit Pijl.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 256 MB.
   • * verplichte velden

   • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   Inloggen

   Gewoon, met je inlogcode en wachtwoord. Die vind je in het bericht dat je van ons hebt ontvangen.

   Wil je betalen zonder in te loggen? Klik op de oranje knop.

   Dit komt vanaf een zakelijke pagina