Voorheen Van Es Gerechtsdeurwaarders & Incasseerders

Vacature incassomedewerker (1,0 fte)

Zo ziet jouw dag er ongeveer uit

Je komt op kantoor, checkt je e-mail en je bespreekt met jouw collega’s welke werkzaamheden je vandaag gaat verrichten. Je gaat onder andere aan de slag met het behandelen van post/e-mails, het plannen van ambtshandelingen en het opstellen van exploten. Daarnaast heb je telefonisch contact met debiteuren, opdrachtgevers en andere partijen. Tijdens je werkzaamheden houd je onze missie in gedachten. Dat betekent dat je écht in gesprek gaat met debiteuren, actief luistert en de kern van het probleem achterhaalt. Samen met de debiteur kom je tot een oplossing en bouw je aan een financieel gezonde toekomst. Je maakt hierbij gebruik van je creativiteit om binnen de gestelde kaders naar oplossingen te zoeken voor zowel debiteur als opdrachtgever.

Wat verwachten we van jou?

Als incassomedewerker binnen ons kantoor ben je niet alleen bezig met het incasseren van openstaande vorderingen, maar kijk je verder! Je vindt persoonlijk contact belangrijk en je vindt het een uitdaging om samen met de debiteur tot een goede afspraak te komen. Wil je hiernaast ook nog werken in een team met gezellige collega’s? Dan zoeken wij jou!

De ideale kandidaat kan goed luisteren en duidelijk communiceren. Daarnaast heb je een goed inlevingsvermogen en laat je je niet snel van je stuk brengen. En heb je minimaal een afgeronde MBO-opleiding. Als je al ervaring hebt met het incasseren van vorderingen of debiteurenbeheer dan is dat handig maar niet noodzakelijk.

Dit is wat je je te bieden hebben

LikiFin is een FinTech waar de menselijke maat voorop staat. We hebben een prettige, informele werksfeer waar hardwerkende en gemotiveerde mensen zich thuis voelen. Een incassomedewerker heeft een startsalaris van € 1.900 bruto per maand op basis van 40 uur. Verder hebben we 26 vakantiedagen, een pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en een dertiende maand (resultaat afhankelijk).

Wil je met ons meebouwen?

Solliciteer dan naar deze functie. Jouw CV en motivatie kun je onder invullen of sturen naar sollicitaties@likifin.nl ter attentie van Margit Pijl.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 128 MB.
   • * verplichte velden

   • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   Inloggen

   Gewoon, met je inlogcode en wachtwoord. Die vind je in het bericht dat je van ons hebt ontvangen.

   Wil je betalen zonder in te loggen? Klik op de oranje knop.

   Dit komt vanaf een zakelijke pagina