Voorheen Van Es Gerechtsdeurwaarders & Incasseerders

Incassomedewerker die meer wil! (32 – 40 uur)

Incassomedewerker met de ambitie om de opleiding tot kandidaat-gerechtsdeurwaarder te volgen.

Wil jij je graag verder ontwikkelen en heb je de ambitie om gerechtsdeurwaarder te worden en wil je je meer gaan verdiepen in complexe dossiers in het incasso- en executietraject? Wil je hiernaast ook nog werken in een team met gezellige collega’s? Dan zoeken wij jou!         

Een gerechtsdeurwaarder heeft een maatschappelijk belangrijk en verantwoordelijke functie. In de eerste plaats is hij/zij openbaar ambtenaar en zorgt voor de uitvoering van uitspraken van rechters en andere executoriale titels in het civiele recht.

Hoe ziet jouw dag als onze nieuwe collega eruit?

Je komt op kantoor, checkt je e-mail en je bespreekt met jouw collega’s welke werkzaamheden je vandaag gaat verrichten. Je gaat onder andere aan de slag met het behandelen van post/e-mails, het plannen van ambtshandelingen en het opstellen van exploten. Daarnaast heb je veelvuldig telefonisch contact met debiteurenklanten, opdrachtgevers en andere partijen.

Je luistert actief en je achterhaalt de kern van het probleem. Je maakt hierbij gebruik van je creativiteit om binnen de gestelde kaders naar oplossingen te zoeken voor zowel debiteurklant als opdrachtgever.

De ideale kandidaat kan goed luisteren en duidelijk communiceren. Daarnaast heb je een goed inlevingsvermogen, laat je je niet snel van je stuk brengen en je hebt al ervaring met het incasseren van vorderingen of met debiteurenbeheer.

Helpende hand bij betaalachterstand

Wij worden gelukkig wanneer betaalachterstanden snel zijn opgelost. Om dit voor elkaar te krijgen ontwikkelen we slimme, geautomatiseerde oplossingen. Oplossingen waarbij we kijken naar de menselijke maat. We bieden een helpende hand door een manier van betalen te vinden die past bij hun situatie. Of het nu een betaling ineens is, een gespreide betaling of misschien iets later, achter iedere betaalachterstand zit een persoonlijk verhaal.

Wat bieden we?

De mogelijkheid tot het volgen van de hbo opleiding kandidaat-gerechtsdeurwaarder, waarbij we de kosten voor jouw opleiding volledig zullen vergoeden. Het salaris is mede afhankelijk van jouw relevante werkervaring. Verder hebben we 26 vakantiedagen, een pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en een dertiende maand (resultaat afhankelijk) en we hebben bij LikiFin een prettige, informele werksfeer waar hardwerkende en gemotiveerde mensen zich thuis voelen.

Solliciteer!

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan naar deze functie! Jouw CV en motivatie kun je sturen als PDF bestand naar sollicitaties@likifin.nl ter attentie van Margit Pijl.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 256 MB.
   • * verplichte velden

   • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   Inloggen

   Gewoon, met je inlogcode en wachtwoord. Die vind je in het bericht dat je van ons hebt ontvangen.

   Wil je betalen zonder in te loggen? Klik op de oranje knop.

   Dit komt vanaf een zakelijke pagina